Apartmani Bilić

Opatija-Kastav, Hrvatska

Ova dva lijepo i moderno uređena apartmana SUPERIOR i CLASSIC smještena su u obiteljskoj kući u blizini povijesnog gradića Kastva. Apartmani su prostrani i kompletno opremljeni, a nalaze se na mirnom mjestu, okruženi zelenilom. U dvorištu kuće nalazi se natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom te otvoreni bazen i whirlpool za goste oba apartmana. Kastav je poznato izletničko odredište zbog svoje kulturne i povijesne baštine, a iz njegovog centra kreće duga planinarska šetnica te biciklistička staza. Tijekom ljetnih mjeseci Kastav nudi bogat kulturno zabavni program. U blizini je i Park prirode Učka te poznato turističko odredište Opatija i predivne plaže opatijske rivijere.

5 STARS
ALL INCLUSIVE
NEPUŠAČKI OBJEKTI
NISU DOZVOLJENI KUĆNI LJUBIMCI

Kastav, Hrvatska

Kastav je gradić u zapadnom dijelu Primorsko-goranske županije, u neposrednoj blizini Rijeke i Opatije. Iako u zemljopisnom smislu pripada Istri, danas je Kastav de facto predgrađe Rijeke.

Grad Kastav sazdan je na 365 metara visokome brijegu ponad Kvarnera, na sjevernome Jadranu. U neposrednoj je blizini Rijeke, važnoga hrvatskoga gospodarskoga i kulturnog središta, i opatijske rivijere, jedne od omiljenijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. 

Opatija, Hrvatska

Smještena podno planine i parka prirode UČKA, Opatija (u prošlosti poznata i pod imenom Abbazia) pruža izvrstan odabir za odmor ljeti i zimi. Često zvana biserom Jadrana. Predivna priroda, parkovi, stare austro-ugarske ville, šetališta i plaže već 160 godina privlače turiste iz Europe i svijeta.

Apartmani

Apartmani SUPERIOR i CLASSIC  nalaze se na mirnom mjestu, okruženi zelenilom. U dvorištu kuće nalazi se natkrivena terasa sa ljetnom kuhinjom te otvoreni bazen i whirpool za goste oba apartmana.

SUPERIOR


APARTMAN


84 m2


4 OSOBE

CLASSIC


APARTMAN


52 m2


4 OSOBE